Korumallistot – Kultaseppä Kulmala

Kultaseppä Kulmala

Kapteeninkatu 24, 00140 Helsinki

Korumallistot

Liikkeessämme on paljon uniikkeja jalokivikoruja sekä korumallistoja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa korun valinnassa ja kertoo koruissa käytetyistä jalokivistä. Voimme myös kirjoittaa lahjakortin, joka oikeuttaa lahjan saajan valitsemaan itselleen sopivan korun, tai teettämään sellaisen toiveidensa mukaan. Halutessanne voimme toimittaa koruja myös kotiovelle, tai kauniisti paketoituna suoraan lahjan saajalle.

 

Ariel

Ariel-mallistoon on poimittu jalokiviä monissa eri sävyissä. Koruja valmistetaan keltakullasta ja valkokullasta. Niissä loistavat turmaliinit, tansaniitit, akvamariinit, peridootit ja mandariinigranaatit. Sormukset istuvat hyvin yhteen ja niitä voi kerätä useamman päällekkäin. Korujen hinnat alkaen 1250 euroa.

 

 

Paluu

Paluu–mallisto kertoo arktisten merilintujen keväisestä muutosta. Kahdeksikkoa muistuttava amuletti kuvaa lyhyttä aikaa pohjoisessa ja pidempää etelässä. Korut kertovat tarinaa ulkosaariston edustalla sijaitsevalta pieneltä saarelta, karuista kallioista, myrskytuulen taivuttaneista havupuista, suolaisen meren tuoksusta ja lintujen konserteista. Koruissa on käytetty kotimaisia beryllejä sekä ruusu- ja valkokultaa.

 

Gemini

Pullakahvi

Pullakahvi-sormus suunniteltiin Vuoden kaunein sormus -kilpailuun vuonna 2019. Kilpailun aiheena oli juhlat, mikä innoitti kultaseppämestari Pekka Kulmalan suunnittelemaan sormuksen suomalaista pullakahvi-perinnettä kunnioittaen. Pullakahvi-sormuksen kahvi on oniksia ja tassille on ripoteltu 22 timanttia. Kranssi– ja Pitko -korut ovat saatavilla myös Kulmalan raesokerilla, eli timantein koristeltuna.

 

 

Kultaseppä Kulmala

Kapteeninkatu 24, 00140 Helsinki
Puh. 09 629 252
Email info@kultaseppakulmala.fi