Korumallistot – Kultaseppä Kulmala

Kultaseppä Kulmala

Kapteeninkatu 24, 00140 Helsinki

Korumallistot

 

Liikkeessämme Kapteeninkadulla on nähtävillä korumallistoja, joiden jokainen koru kertoo taidokkaasta käsityöstä ja rakkaudesta jalokiviin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa korun valinnassa ja kertoo mielellään koruissa käytetyistä jalokivistä sekä korujen suunnittelusta. Lahjan saajaa voi myös ilahduttaa lahjakortilla, joka oikeuttaa valitsemaan itselleen sopivan korun, tai teettämään jotain aivan uniikkia. Toimitamme koruja kauniissa paketeissaan myös kotiovelle.

Aarre

Aarre-korusarja on täynnä haaveita, unelmia, toivoa ja rakkautta. Korusarjassa kohtaavat vuosisatojen kuluessa muokkautuneet tarinat ja uskomukset, mystiset sävyt ja tumma estetiikka.

Aarre-malliston koruissa ovat pääosassa vastuulliset grönlantilaiset rubiinit ja kierrätetty 23 karaatin kulta. Rubiinit ovat peräisin pienestä Aappaluttoqin kylästä, jossa sijaitsee yksi maailman vanhimmista rubiiniesiintymistä. Osa rubiinikorujen tuotosta ohjataan Grönlannin luonnon tutkimukseen ja suojeluun.

Ice Berry

Ice Berry -malliston koruissa on harvinaisia grönlantilaisia rubiineja, timantteja ja tsavoriitteja. Koruissa on herkullinen väriyhdistelmä vadelmanpunaista ja kirkasta vihreää. Lisää heleyttä koruihin tuo platinan vaalea hehku ja timanttien loiste. Korut on valmistettu käsin verstaallamme Ullanlinnassa.

Ariel

Ariel-mallistoon on poimittu jalokiviä monissa eri sävyissä. Koruja valmistetaan keltakullasta ja valkokullasta. Niissä loistavat turmaliinit, tansaniitit, akvamariinit, peridootit ja mandariinigranaatit. Sormukset istuvat hyvin yhteen ja niitä voi kerätä useamman päällekkäin. Korujen hinnat alkaen 1250 euroa.

 

 

Paluu

Paluu–mallisto kertoo arktisten merilintujen keväisestä muutosta. Kahdeksikkoa muistuttava amuletti kuvaa lyhyttä aikaa pohjoisessa ja pidempää etelässä. Korut kertovat tarinaa ulkosaariston edustalla sijaitsevalta pieneltä saarelta, karuista kallioista, myrskytuulen taivuttaneista havupuista, suolaisen meren tuoksusta ja lintujen konserteista. Koruissa on käytetty kotimaisia jalokiviä sekä ruusu- ja valkokultaa.

 

Pullakahvi

Pullakahvi-sormus suunniteltiin Vuoden kaunein sormus -kilpailuun vuonna 2019. Kilpailun aiheena oli juhlat, mikä innoitti kultaseppämestari Pekka Kulmalan suunnittelemaan sormuksen suomalaista pullakahvi-perinnettä kunnioittaen. Pullakahvi-sormuksen kahvi on oniksia ja tassille on ripoteltu 22 timanttia. Kranssi– ja Pitko -korut ovat saatavilla myös Kulmalan raesokerilla, eli timantein koristeltuna.

Gemini

 

Suunnittelemme ja valmistamme koruja myös tilaustyönä

    Varaa aika yksilölliseen tapaamiseen kultaseppämestari Pekka Kulmalan kanssa tämän yhteydenottolomakkeen kautta. Kerro hieman, mitä olet ajatellut ja milloin sinulle sopisi tapaaminen, niin otamme yhteyttä pian.

    Kultaseppä Kulmala

    Kapteeninkatu 24, 00140 Helsinki
    Puh. 09 629 252
    Email info@kultaseppakulmala.fi