Liikkeessämme Kapteeninkadulla on nähtävillä korumallistoja, joiden jokainen koru kertoo taidokkaasta käsityöstä ja rakkaudesta jalokiviin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa korun valinnassa ja kertoo mielellään koruissa käytetyistä jalokivistä sekä korujen suunnittelusta. Lahjan saajaa voi myös ilahduttaa lahjakortilla, joka oikeuttaa valitsemaan itselleen sopivan korun, tai teettämään jotain aivan uniikkia.

Kaikki mallistojen korut ovat nähtävillä liikkeessämme Ullanlinnassa. Toimitamme koruja kauniissa paketeissaan myös kotiovelle luotettavan ja turvallisen kuriiripalvelun avulla.

Liikkeemme on avoinna ma-to klo 10-17 ja perjantaisin klo 10-15. Tiedustelut: .

Kultaseppä Kulmala - Aarre

Aarre

Aarre-korusarja on täynnä haaveita, unelmia, toivoa ja rakkautta. Korusarjassa kohtaavat vuosisatojen kuluessa muokkautuneet tarinat ja uskomukset, mystiset sävyt ja tumma estetiikka. Aarre-malliston koruissa ovat pääosassa vastuulliset grönlantilaiset rubiinit ja kierrätetty 23 karaatin kulta. Rubiinit ovat peräisin pienestä Aappaluttoqin kylästä, jossa sijaitsee yksi maailman vanhimmista rubiiniesiintymistä. Osa rubiinikorujen tuotosta ohjataan Grönlannin luonnon tutkimukseen ja suojeluun.

Kulmala mallistot - aarre medaljonki

Aarre-medaljonki 16.790€

Kulmala mallistot - Esmeralda korvakorut

Esmeralda-korvakorut 19.780€

Kulmala mallistot - Kompassi sormus

Kompassi-sormus 9.760€

Kulmala mallistot - Aarre sormukset

Aarre-sormukset, alkaen 2.660€

Kultaseppä Kulmala - Ice Berry

Ice Berry

Ice Berry -malliston koruissa on harvinaisia grönlantilaisia rubiineja, timantteja ja tsavoriitteja. Koruissa on herkullinen väriyhdistelmä vadelmanpunaista ja kirkasta vihreää. Lisää heleyttä koruihin tuo platinan vaalea hehku ja timanttien loiste. Korut on valmistettu käsin verstaallamme Ullanlinnassa.

Kulmala mallistot - IceBerry sormus

Ice Berry Carmosier 12.550€

Kulmala mallistot - Ice Berry

Ice Berry-sormus 11.980€

Kulmala mallistot - Ice Berry -korvakorut

Ice Berry-korvakorut, 17.890€

Kultaseppä Kulmala - Paluu

Paluu

Paluu–mallisto kertoo arktisten merilintujen keväisestä muutosta. Kahdeksikkoa muistuttava amuletti kuvaa lyhyttä aikaa pohjoisessa ja pidempää etelässä. Korut kertovat tarinaa ulkosaariston edustalla sijaitsevalta pieneltä saarelta, karuista kallioista, myrskytuulen taivuttaneista havupuista, suolaisen meren tuoksusta ja lintujen konserteista. Koruissa on käytetty kotimaisia jalokiviä sekä kelta- ja valkokultaa.

Kulmala mallistot - Paluu korvakorut

Paluu-korvakorut, 3.970€

Kulmala mallistot - Paluu korvakorut

Paluu-korvakorut, 2.790€

Kulmala mallistot - Paluu kaulakoru

Paluu-kaulakoru 2.790€

Kulmala mallistot - Paluu amuletti

Paluu-amuletti 1.380€

Ariel

Ariel-korut on suunniteltu arkea ilahduttamaan. Niihin on valittu värikkäitä jalokiviä, jotka on istutettu keveästi ja ilmavasti, antaen kunnian tarkkaan valituille jalokiville. Ariel-koruja valmistetaan asiakkaidemme toivomilla lempisävyillä. Ariel-koruissa käytetyin kivi on turmaliini, jossa on luonnon paletin määräämä kirjo monessa sateenkaaren sävyssä. Koruja on saatavilla kelta- ja valkokullasta valmistettuna.

Kulmala mallistot - Ariel sormukset

Ariel-sormukset, alkaen 1.250€

Kulmala mallistot - Ariel sormukset

Ariel-sormukset, alkaen 1.250€

Kulmala mallistot - Ariel korvakorut

Ariel-korvakorut, alkaen 2.350€

Kulmala mallistot - Ariel korvikset

Ariel-korvakorut, alkaen 2.350€

Kultaseppä Kulmala - Beryllit

Beryllikorut

Kulmalan beryllikorumallistoissa ovat pääosassa kotimaiset, Luumäen beryllit. Mallisto koostuu kauniin yksinkertaisista koruista, antaen kunnian kotimaisille jalokiville. Koruissa on käytetty vaaleanvihreitä ja sinisiä beryllejä sekä Luoston ametisteja.

Rantaniitty-sormus 10.230€

Kuvastin-korvakorut 5.460€

Kuvastin - Beryllisormus

Kuvastin-sormus 5.740€

Kulmala - Beryllisormus pisara

Pisara-sormus 1.490€

Pisara-korvakorut 1.380€

Beryllikide-korvakorut 6.280€

Halla-sormus 4.480€

Helle-sormus 4.480€

Gemini

Gemini-korujen muoto on tähtikarttojen innoittama. Pienet timantit tuikkivat värikkään jalokiven vieressä kuin pienet tähdet, antaen lisän yksinkertaisen tyylikkäälle korulle. Tansaniitti ja timantti johdattavat ajatukset kirkkaalle yötaivaalle, kun taas mandariinigranaatin syvä oranssi loistaa voimakkaana kuin Venus. Muita Gemini-korujen kiviä ovat pinkit ja vihreät turmaliinit sekä vaaleanvihreät peridootit.

Kulmala mallistot - Gemini kaulakoru

Kaulakorut, alkaen 2.050€

Kulmala mallistot - Gemini sormus

Gemini-sormus 2.070 €

Kultaseppä Kulmala - Pullakahvi

Pullakahvi

Pullakahvi-sormus suunniteltiin Vuoden kaunein sormus -kilpailuun vuonna 2019. Kilpailun aiheena oli juhlat, mikä innoitti kultaseppämestari Pekka Kulmalan suunnittelemaan sormuksen suomalaista pullakahviperinnettä kunnioittaen. Pullakahvi-sormuksen kahvi on oniksia ja tassille on ripoteltu 22 timanttia. Kranssi– ja Pitko -korut ovat saatavilla myös Kulmalan raesokerilla, eli timantein koristeltuna.

Kulmala mallistot - Pullakahvi sormus

Pullakahvi-sormus 4.250€

Kulmala mallistot - Pitko sormus

Pitko-sormus 1.650€

Kulmala mallistot - kranssi korvakorut

Kranssi-korvakorut 1.360€ ja 1.650€

Kulmala mallistot - Pitko korvakorut

Pitko-korvakorut 1.260€

suunnittelemme ja valmistamme koruja myös tilaustyönä

Varaa aika yksilölliseen tapaamiseen kultaseppämestari Pekka Kulmalan kanssa tämän yhteydenottolomakkeen kautta. Kerro hieman toiveistasi ja milloin sinulle sopisi tapaaminen, niin otamme yhteyttä pian.