Vastuullista kauneutta – Kultaseppä Kulmala

Kultaseppä Kulmala

Kapteeninkatu 24, 00140 Helsinki

Vastuullista kauneutta

 

Pyrimme kaikessa tekemisessämme korkeaan laatuun. Kultaseppämestari Pekka Kulmalan lisäksi koko henkilökuntamme arvostaa taidokasta käsityötä ja periksiantamatonta tarkkuutta. Korumme valmistetaan sillä ajatuksella, että ne tulevat kestämään sukupolvelta toiselle. Huollamme valmistamiamme koruja, jotta ne pysyisivät kauniina mahdollisimman pitkään. Etenkin sormusten kivenistutukset on hyvä tarkistuttaa muutaman vuoden välein.

Kultaseppä Kulmala tunnetaan korkean laadun lisäksi hyvästä palvelusta. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme auttaa koruasioissa kaikissa elämän vaiheissa.

Tunnemme vastuumme ympäristöstä sekä ihmisoikeuksista, ja hankimme raaka-aineet pelkästään luotettavilta ja valikoiduilta toimittajilta. Timanttitoimittajillamme on Responsible Jewellery Councilin (https://www.responsiblejewellery.com) sertifikaatti. RJC on timantti- ja jalometallialan toimijoiden sosiaalisen vastuullisuuden sertifikaattijärjestelmä. Timanttitoimittajamme ovat myös sitoutuneet Kimberleyn prosessiin, joka takaa muun muassa sen, ettei timanteilla rahoiteta konfliktialueiden epäeettistä toimintaa. (https://www.kimberleyprocess.com).

 

Laatu on useimmiten paras tae myös vastuullisuudesta. Kelpuutamme valikoimiimme ainoastaan huippulaatuisia jalokiviä ja erikoisuuksia, kuten harvinaisia grönlantilaisia rubiineja, jotka on löydetty Aappaluttoqin alueelta noin kolme miljardia vuotta vanhoista kivimuodostelmista. Osa grönlantilaisista rubiineista saaduista tuotoista osoitetaan ympäristönsuojeluun Pink Polar Bear -organisaation kautta. (https://www.pinkpolarbear.org).

Kultaseppä Kulmalalla on myös suuri kokoelma kotimaisia beryllejä, jotka ovat peräisin Luumäeltä. Luumäen berylleissä on aivan erityinen, vaaleanvihreä sävy. Meiltä on mahdollista saada myös täysin kotimainen koru, käyttäen materiaaleina Lapin Tankavaarasta huuhdottua kultaa, Luumäen beryllejä tai Luoston ametisteja.

Helmet hankimme pieniltä, luotettavilta toimittajilta, kuten tanskalaiselta Marc’Haritilta, joka on sitoutunut vastuulliseen helmenpyyntiin (www.marcharit.com).

Käyttämistämme jalometalleista yli 90 % on kierrätettyä.

 

Teetä uniikki koru itsellesi tai rakkaallesi tilaustyönä

    Varaa aika yksilölliseen tapaamiseen kultaseppämestari Pekka Kulmalan kanssa tämän yhteydenottolomakkeen kautta. Kerro hieman, mitä olet ajatellut ja milloin sinulle sopisi tapaaminen, niin otamme yhteyttä pian.

    Kultaseppä Kulmala

    Kapteeninkatu 24, 00140 Helsinki
    Puh. 09 629 252
    Email info@kultaseppakulmala.fi