Pyrimme kaikessa tekemisessämme korkeaan laatuun. Kultaseppämestari Pekka Kulmalan lisäksi koko henkilökuntamme arvostaa taidokasta käsityötä ja periksiantamatonta tarkkuutta. Korumme valmistetaan sillä ajatuksella, että ne tulevat kestämään sukupolvelta toiselle. Huollamme valmistamiamme koruja, jotta ne pysyisivät kauniina mahdollisimman pitkään. Etenkin sormusten kivenistutukset on hyvä tarkistuttaa muutaman vuoden välein.

Kultaseppä Kulmala tunnetaan korkean laadun lisäksi hyvästä palvelusta. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme auttaa koruasioissa kaikissa elämän vaiheissa.

Tunnemme vastuumme ympäristöstä sekä ihmisoikeuksista, ja hankimme raaka-aineet pelkästään luotettavilta ja valikoiduilta toimittajilta. Timanttitoimittajillamme on Responsible Jewellery Councilin sertifikaatti. RJC on timantti- ja jalometallialan toimijoiden sosiaalisen vastuullisuuden sertifikaattijärjestelmä. Timanttitoimittajamme ovat myös sitoutuneet Kimberleyn prosessiin, joka takaa muun muassa sen, ettei timanteilla rahoiteta konfliktialueiden epäeettistä toimintaa.

Kultaseppä Kulmala - Beryllit

Laatu on useimmiten paras tae myös vastuullisuudesta. Kelpuutamme valikoimiimme ainoastaan huippulaatuisia jalokiviä ja erikoisuuksia, kuten harvinaisia grönlantilaisia rubiineja, jotka on löydetty Aappaluttoqin alueelta noin kolme miljardia vuotta vanhoista kivimuodostelmista. Osa grönlantilaisista rubiineista saadusta tuotosta osoitetaan ympäristönsuojeluun Pink Polar Bear -organisaation kautta.

Kultaseppä Kulmala - Ruby

Helmet hankimme pieniltä, luotettavilta toimittajilta, kuten tanskalaiselta Marc’Haritilta, joka on sitoutunut vastuulliseen helmenpyyntiin.

Käyttämistämme jalometalleista yli 90 % on kierrätettyä.varaa aika korun
suunnitteluun

Varaa aika yksilölliseen tapaamiseen kultaseppämestari Pekka Kulmalan kanssa tämän yhteydenottolomakkeen kautta. Kerro hieman toiveistasi ja milloin sinulle sopisi tapaaminen, niin otamme yhteyttä pian.